We help the world growing since 1983

Poliester Round Sling

Katrangan singkat:

Sling bunder iku portabel lan fleksibel, nanging menehi proteksi sing luwih apik kanggo beban nalika ngangkat lan ngedhunake, digawe saka benang serat poliester kekuatan dhuwur sing cocog karo standar BS EN 1492-2, kasedhiya ing macem-macem jembar lan warna, sing bisa gampang diidentifikasi beban kerja sing aman lan dawa saka 1 nganti 12 meter lan faktor safety yaiku 7 kode warna saka watesan beban kerja, saka 1ton nganti 10 ton lan luwih dhuwur.Padha becik kanggo ngangkat obyek kanthi karakteristik Gamelan, polesan, lan silinder, lan ora bisa nimbulaké karusakan.Puteran slings sing ora ana watese nyedhiyakake kekandelan sing luwih apik lan titik tekanan beban bisa terus ganti, iki luwih apik.


Detail Produk

Tag produk

Informasi Produk

Suoli minangka supplier sling babak paling apik ing China, ora mung nawakake sling bunder EN1492-2, nanging uga nggawe sling bunder miturut ASME kanggo pasar AS lan standar AS4497 kanggo pasar Australia.

Fitur & Aplikasi:

Kabeh slings diwenehi kode warna, ngenali watesan beban kerja sing cocog
Label individu nyatakake nomer sling, materi, dawa, tanggal pabrik lan informasi safety sing relevan.
Kabeh lapisan bantalan beban dijahit kanthi warna benang sing kontras menyang sling, kanggo nggampangake prosedur pemeriksaan.
Slings bisa diprodhuksi kanggo dawa tartamtu kanggo cocog kabeh aplikasi.

WARNING:

1. Slings kudu ngindhari gawe piala saka piranti sing cetha nalika ngangkat barang.
2. Sampeyan bisa nambah kulit utawa poliester ing lapisan njaba slings kanggo nglindhungi nalika ngangkat barang.
3. Aja nggunakake sling kanthi kerusakan utawa cacat.
4. Mung nggunakake slings karo identifikasi cetha.
5. Mung nggunakake slings karo identifikasi cetha.
6. Sadurunge digunakake, priksa watesan beban kerja, dawa lan posisi kerja.
7. Aja nggunakake sling ing -40 ° C utawa luwih saka 100 ° C.
Yen sampeyan duwe kasengsem ing Round Slings, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap, kita mbantu lan bisnis tuwuh lan sukses.

Detail Produk

SLING SLING

Sling Bulat 1 Ton

SLING SLING

Sling Bulat 5 Ton

SLING SLING

Sling Bulat 2 Ton

SLING SLING

Sling Bulat 6 Ton

SLING SLING

Sling Bulat 3 Ton

SLING SLING

Sling Bulat 8 Ton

SLING SLING

Sling Bulat 4 Ton

SLING SLING

Sling Bulat 10 Ton

Parameter produk

Sling Bulat Poliester/ Sling Bulat / Sling Anyaman Angkat/Sling anyaman datar

Watesan Beban Kerja - Muatan Seragam menyang EN1492-2

202201051542161
555

Item No

/ Warna

Strip Coded

Working Load Limit

Angkat Lurus

Angkat β

0°-7°

45°-60°

7°-45°

45°-60°

Faktor/WLL(KG)

1.0-removebg-pratinjau

1.0-removebg-pratinjau

0.8-removebg-pratinjau

2-removebg-pratinjau

1-removebg-pratinjau

1.4-removebg-pratinjau

 1-removebg-pratinjau

SL01warna (1)

WLL 1T

1.000

800

2.000

1.400

1.000

700

500

SL02warna (2)

WLL 2T

2.000

1.600

4.000

2.800

2.000

1.400

1.000

SL03warna (3)

WLL 3T

3.000

2.400

6.000

4.200

3.000

2.100

1.500

SL04warna (4)

WLL4T

4,000

3.200

8.000

5.600

4.000

2.800

2.000

SL05warna (5)

WLL 5T

5.000

4.000

10.000

7.000

5.000

3.500

2.500

SL06warna (6)

WLL 6T

6.000

4.800

12.000

8.400

6.000

4.200

3.000

SL08warna (9)

WLL 8T

8.000

6.400

16.000

11.200

8.000

5.600

4.000

SL10warna (8)

WLL 10T

10.000

8,000

20.000

14,000

10.000

7.000

5.000

SL12warna (7)

WLL 12T

12.000

9.600

24.000

16.800

12.000

8.400

6.000

SL15warna (7)

WLL 15T

15.000

12.000

30.000

21.000

15.000

10.500

7.500

SL20warna (7)

WLL 20T

20.000

16.000

40.000

28.000

20.000

14.000

10.000

SL25warna (7)

WLL 25T

25.000

20.000

50.000

35.000

25.000

17.500

12.500

SL30warna (7)

WLL 30T

30.000

24.000

60.000

42.000

30.000

21.000

15.000

Sertifikat

sertifikat

Gambar pabrik

c6a29b99

Aplikasi produk

anyaman

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan